Eendrachtsweg 48

Unit 48

Unit 48 wordt spraakmakend, superstrak en super-de-luxe. Een complex met twee penthouses en een fenomenaal uitzicht over de stad, drie urban lofts met overdekt terras en vijftien compacte city lofts met frans balkon en hoge, openslaande deuren. Niet eerder werd er in deze buurt een voormalig kantoorpand op deze wijze getransformeerd. Unit 48 wordt markant en modern. Met veel ramen en veel licht. En dat op de mooiste plek van Rotterdam; gelegen aan de chique Westersingel met het Boijmans van Beuningen aan de overkant en de ‘Witte de With’ om de hoek.

Concept

De penthouses en urban lofts worden gebouwd volgens het exclusieve Urbanite Homes designconcept. Een concept waarbij alles met de grootste zorg door Urbanite Homes’ hechte team van (interieur)architecten en designers wordt ontworpen. Van de custom made keuken tot de luxe badkamer met solid surface ligbad. Over élk detail is nagedacht; hier gaat het om maatwerk. Alleen de vloer hoeft nog te worden uitgezocht. De city lofts worden casco aangeboden en zijn dus helemaal naar eigen smaak af te werken. Ze zijn zeer luxe met vloerverwarming, een frans balkon met hoge, openslaande deuren en een slimme thermostaat.

Binnen buiten

Wie van een afstand naar Unit 48 kijkt, ziet het direct: een gave, strakke unit met veel glas. Hier komt de stad binnen. De urban lofts op de begane grond hebben glazen schuifpuien die helemaal open kunnen en grenzen aan het overdekte terras. Daar waant u zich midden in de stad en toch heeft u er veel privacy. De city lofts hebben een frans balkon met hoge, openslaande deuren. De penthouses bieden een fenomenaal uitzicht over de stad; vanaf de glazen schuifpui óf de buitengewoon ruime dakterrassen van respectievelijk 100 en 90 m2.

Woningen

De drie Urban lofts liggen op de begane grond en zijn verdeeld over twee verdiepingen. Ze hebben een glazen schuifpui naar het overdekte terras met uitzicht op de Westersingel. Urban loft lll heeft zelfs een sauna en een gym!

De 15 city lofts worden casco aangeboden, maar zijn desalniettemin zeer luxe met vloerverwarming, een frans balkon met openslaande deuren en veel lichtinval. Ze hebben 1 slaap- en 1 badkamer en zijn gelegen op verdieping 1,2 en 3. Een aantal heeft tevens een balkon van 8,5 m2.

De twee penthouses bieden een geweldig uitzicht over de stad, hebben een buitengewoon ruim dakterras en een master bedroom met een badkamer en-suite en solid surface ligbad. Penthouse l heeft daarnaast ook nog een balkon van 8,5 m2

Omgeving

De Eendrachtsweg loopt parallel aan de Westersingel. Met andere woorden: Unit 48 bevindt zich op de mooiste plek van Rotterdam! Qua uitzicht en qua ligging. Want u kijkt niet alleen uit over water en groen, hier woont u in het (culturele) hart van stad. Met het Boijmans van Beuningen praktisch aan de overkant en de Witte de Withstraat met haar trendy galeries, winkels én restaurants om de hoek. U heeft een tramhalte in de straat en het Centraal Station is slechts 5 minuten lopen.

Plan een bezichtiging

Hebben we je interesse gewekt? Plan dan direct vrijblijvend een bezichtiging in.

    PenthouseUrban LoftCity Loft