Heemraadssingel 196

History with a view

Bella Vista

Wonen in een monumentaal pand in Rotterdam is zeldzaam, wonen in een monumentale hoekwoning in de stad uniek.

Aan een van de mooiste singels van Rotterdam, de Heemraadssingel, realiseert Urbanite Homes dan ook iets buitengewoons: Bella Vista, Mooi Uitzicht, en met ramen aan drie zijdes bent u hiervan verzekerd. Opgetrokken in 1908 toen de Jugendstil haar hoogtepunt beleefde en alles draaide om puurheid en perfectie. Bella Vista is daar het toonbeeld van. Een strak, elegant ontwerp met authentieke ronde raampartijen, decoratieve erkers, een hoektoren en een stadsmuur. In Bella Vista waant u zich praktisch in een kasteel; de historie is er voelbaar, maar dan wél met alle luxe van nu.

Concept

Urbanite Homes werkt volgens het exclusieve Urbanite Homes Concept: een super-de-luxe all in designconcept, waarbij alles met de grootste zorg door Urbanite Homes’ hechte team van architecten, ontwerpers en interieurbouwers wordt ontwikkeld. Hier gaat het om maatwerk. Over elk detail is nagedacht. In Bella Vista zijn alle materialen, kleuren en elementen op elkaar afgestemd.

Omgeving

De Heemraadssingel ligt in Middelland. Ooit gebouwd om de stad meer allure te geven. En dat voel je. De statige panden, de prachtige singels, de chique boomrijke lanen. De Heemraadssingel is een oase van rust maar dan wel met de reuring van de stad op nog geen steenworp afstand: het museumkwartier bevindt zich op een kleine 10 minuten fietsen. Een supermarkt, diverse leuke winkels, restaurants en koffietentjes om de hoek. Ook het Centraal Station is gemakkelijk te bereiken en met de auto draai je zo de snelweg op!

Woningen

In Bella Vista worden vier prachtige, ultralichte woningen gerealiseerd; het tuinhuysch, twee appartementen en het penthuysch. Allemaal in een unieke, urban stijl. Een evenwichtige blend van pure historie met moderne luxe, een mooie mix van Europees en Amerikaans design. Dat laatste is niet zo gek: Urbanite Homes is al jaren in twee wereldsteden actief. Los Angeles en Rotterdam. De stijl kan dan ook het beste worden omschreven als European design with an American touch.

Plan een bezichtiging

Hebben we je interesse gewekt? Plan dan direct vrijblijvend een bezichtiging in.

    TuinhuyschStadhuyschAppartementPenthuysch