Maasstraat 11

Aan de oevers van de Maas

Aan de Singel

Wonen in het Scheepvaartkwartier. Aan de oevers van de Maas.

Waar de geschiedenis nog doorklinkt in de monumentale, statige panden. Zoals in Maasstraat 11. Gebouwd in 1865 onder regie van de beroemde stadsarchitect W.N. Rose. Hier namen rijke koopmannen en reders maar wat graag hun intrek. Gelegen in de Maasstraat, precies op de brandgrens, heeft het pand het Duitse bombardement maar net getrotseerd. Dat maakt hier wonen alleen al historisch. Ooit waren het twee aparte herenhuizen, later samengevoegd tot kantoorpand. Nu renoveert Urbanite Homes ze weer tot de twee luxe herenhuizen van weleer. Het linker, the villa, wordt in zijn geheel verkocht, een unicum. In het rechter komen drie royale appartementen: the townhouse, the apartment en the penthouse.

Urbanite Homes

Urbanite Homes is al jaren in twee wereldsteden actief: Los Angeles en Rotterdam. Daar renoveren ze woningen in een eigen, super-de-luxe stijl. Een mooie blend van Europees en Amerikaans design. De woningen in Maasstraat 11 worden gerenoveerd opgeleverd. Met een stijlvolle eikenhouten visgraat parket vloer en gave staalglazen deuren. U hoeft alleen de badkamer en keuken nog zelf uit te zoeken.

Omgeving

De Maasstraat ligt in het hart van het Scheepvaartkwartier. De mooiste en chicste buurt van Rotterdam. Gelegen aan de oevers van de Maas waar de geschiedenis nog doorklinkt in de monumentale, statige panden en oude pakhuizen. Opgetrokken rond 1845 en omgedoopt tot het Nieuwe Werk. De buurt was bedoeld voor de rijke, gegoede bourgeoisie. En dat voel je nu nog steeds. Het Scheepvaartkwartier barst van de mooie plekken (het Park, de Veerhaven), goede restaurants (cafe Loos, Biblio, Zeezout) en leuke koffiezaken (Visser & Ko.). Maasstraat 9-11 is centraal gelegen. Het Openbaar Vervoer is hier perfect geregeld, met de auto draait u zo de snelweg op óf u neemt gewoon een watertaxi om de hoek.

Woningen

Urbanite Homes brengt Maasstraat 11 terug in oude staat: de twee luxe herenhuizen van weleer. Maar wél met alle luxe en comfort van nu. Het linker wordt in zijn geheel verkocht. Maar zelden komt er in het Scheepvaartkwartier een volledig herenhuis voorbij. In het rechter komen drie royale appartementen: the townhouse, the apartment en the penthouse.

Plan een bezichtiging

Hebben we je interesse gewekt? Plan dan direct vrijblijvend een bezichtiging in.

    the Villathe Townhousethe Apartmentthe Penthouse